Nikocado Avocado-vermogen: hoe rijk kan YouTube je maken (2022)? (2024)

Een van de meest populaire YouTube makers, Nikocado Avocado heeft 2,81 miljoen abonnees. Het begon in 2014 en heeft een Amerikaanse basis van operaties.

Mukbang-video’s zijn de afgelopen tien jaar naar de top van de vreemdste en snelstgroeiende inhoudscategorieën gestegen. Influencer Nikocado Avocado speelde in op de rage en werd online bekend. Hij staat erom bekend dat hij te veel voedsel eet en het af en toe verliest. Het vermogen van Nikocado Avocado vanaf 2022 is $ 3 miljoen.

Nikocado Avocado bio

Nicholas Perry is de echte naam van Nikocado. Hij werd opgericht op 19 mei 1992 in Cherson, Oekraïne. Zijn familie emigreerde naar het land en vestigde zich in een regio in de buurt van Philadelphia, Pennsylvania.

Hij vertoonde voor het eerst tekenen van psychische problemen toen hij vijf jaar oud was. Ondanks dit was hij toegewijd aan muziek. Hij had een klassieke vioolopleiding en koos voor uitvoerende kunsten als zijn hoofdvak op de universiteit. Hij begon te werken als freelance violist in New York City toen hij 21 was.

Hij kreeg telefoontjes van The Glee Project op Oxygen en hij droomde ervan om in een Broadway-toneelstuk te spelen. Hij vond het niettemin een uitdaging om een ​​kleine muzikant in een grote metropool te zijn en nam een ​​baan bij Home Depot om zijn inkomen te vergroten.

Hoe toast je in MultiVersus?
Nikocado Avocado-vermogen: hoe rijk kan YouTube je maken (2022)? (1)

Perry lanceerde in 2014 een YouTube-account. Niet veel mensen zijn zich hiervan bewust, maar zijn eerste films bespraken zijn veganistische manier van leven. Hij nam ook tal van liedjes op de viool op. Hij legde zijn redenen om veganisme op te geven in een video uit 2016 uit, daarbij verwijzend naar gezondheidsproblemen.

Mukbang-eetfilms, afkomstig uit Zuid-Korea, werden rond deze tijd steeds populairder. Nikocado probeerde het en werd uiteindelijk een van de eerste mukbangers in de Verenigde Staten.

Hij begon elke dag enorme hoeveelheden voedsel te consumeren. Hij kwam daardoor 350 pond bij, van 150 naar 350 in slechts vijf jaar. Zijn abonneebestand steeg ook tot 3,21 miljoen.

Gezondheidsproblemen

Afgezien van zijn eetgewoonten, trokken de berichten van Nicholas Perry op het internet kijkers. Hij begon videonamen en thumbnails te gebruiken die suggereren dat hij psychische problemen had.

Hij zag zichzelf op de camera in elkaar zakken tijdens het eten, en hij geeft zijn slechte voeding de schuld van zijn manische episodes. Hij onthulde dat hij in 2021 ribben had gebroken als gevolg van aanhoudend hoesten.

Bitcoin ontvangt een aanzienlijke code-upgrade die de privacy en veiligheid verbetert

Kort daarna begon hij een scootmobiel te gebruiken om zich te verplaatsen. Hij leed ook aan slaapapneu en seksuele problemen. Zijn gezondheidsproblemen zorgden voor veel discussie onder kijkers en andere contentproducenten.

Wat is het vermogen van Nikocado Avocado of hoeveel geld verdient Nikocado Avocado is een veelgestelde vraag. Hoewel Nicholas Perry de enige is die het kan bevestigen, kunnen we een aantal zeer goede aannames doen met behulp van gegevens van YouTube.

Nikocado Avocado-vermogen: hoe rijk kan YouTube je maken (2022)? (2)

Nikocado Avocado netto waarde

Nicholas Perry heeft een geschat vermogen van ongeveer $ 1,67 miljoen.

Ondanks het feit dat het werkelijke vermogen van Nikocado Avocado bekend is bij het publiek, zijn de schattingen op basis van statistieken ongeveer $ 1,67 miljoen.

De schatting van $ 1,67 miljoen is uitsluitend gebaseerd op de verkoop van YouTube-advertenties. Naar alle waarschijnlijkheid heeft Nicholas Perry een groter vermogen. De nettowaarde van Nikocado Avocado kan oplopen tot $ 2,34 miljoen als alle potentiële inkomstenbronnen in aanmerking worden genomen. Als je ook geld wilt verdienen met YouTube, moet je een aantal strategieën gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld leren hoe je YouTube-video’s rechtstreeks op Snapchat kunt delen om meer mensen te bereiken.

Hoe zoek je verloren AirPods terug?
Nikocado Avocado-vermogen: hoe rijk kan YouTube je maken (2022)? (3)

Hoeveel verdient Nikocado Avocado?

Nicholas Perry verdient naar schatting $ 417,73 duizend per jaar. Veel volgers zijn nieuwsgierig naar de verdiensten van Nikocado Avocado.

Volgens gegevens van de afgelopen 30 dagen heeft het kanaal van Nicholas Perry de afgelopen 30 dagen 6,96 miljoen views ontvangen, of ongeveer 232,07 duizend views per dag.

Een kanaal dat advertenties gebruikt om inkomsten te genereren, verdient geld voor elke 1000 videoweergaven. YouTube kanalen verdienen doorgaans tussen de $ 3 en $ 7 voor elke duizend videoweergaven. Als Nikocado Avocado binnen dit bereik valt, verdient hij misschien $ 27,85k per maand, of $ 417,73k per jaar.

Het is echter mogelijk dat we de inkomsten van Nikocado Avocado onderschatten. Idealiter zou Nicholas Perry jaarlijks meer dan $ 751,91 duizend kunnen verdienen.

Influencers zijn echter zelden afhankelijk van slechts één bron van inkomsten. Sponsoring, affiliatiecommissies, productverkoop en spreekbeurten zijn extra inkomstenbronnen die aanzienlijk meer geld kunnen opleveren dan advertenties.

Source: Nikocado Avocado-vermogen: hoe rijk kan YouTube je maken (2022)?

Nikocado Avocado-vermogen: hoe rijk kan YouTube je maken (2022)? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 6137

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.