Ferencvaros – CSM București – Ponturi Handbal Liga Campionilor – 13.11.2021 (2024)

Home » Ferencvaros – CSM București – Ponturi Handbal Liga Campionilor – 13.11.2021

Ferencvaros – CSM București este marele derby din Grupa A în Liga Campionilor la handbal feminin. Formația maghiară este pe primul loc în clasament cu 10 puncte acumulate în primele șase meciuri, în timp ce CSM București este pe locul șase, ultimul care duce în fazele eliminatorii.

Ferencvaros – CSM București se va juca sâmbătă, de la ora 17:00, fiind un meci transmis de Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport. Trupa antrenată de Adi Vasile este într-o perioadă extrem de delicată, motiv pentru care Ferencvaros pleacă din postura de favorită.

Nu uita că ai și fotbal internațional în analiza BETuri pentru ziua de sâmbătă: Muntenegru – Olanda, Franța – Kazahstan, Bosnia – Finlanda și Țara Galilor – Belarus. Dar și tenis de la Turneul Campioanelor, Sakkari vs Badosa!

Detalii și statistici Ferencvaors – CSM București

  • CSM București a rămas fără Barbara Lazovic. Jucătoarea care evoluează pe postul de inter dreapta a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate și nu va mai juca în acest sezon.
  • Ferencvaros nu a pierdut niciun meci în acest sezon din Liga Campionilor.
  • CSM București are două victorii în trei deplasări în Champions League.
  • Gyor și Esbjerg sunt singurele echipe care au învins Ferencvaros pe teren propriu.
  • CSM București stă pe un butoi de pulbere în acest moment. Adi Vasile este sub o presiune uriașă, iar un eșec pe terenul lui Ferencvaros ar putea fi similar cu demiterea sa.

Ponturi Ferencvaros – CSM București – Handbal Liga Campionilor

  • Ferencvaros – CSM București – Victorie Ferencvaros – Cotă 1.50 la Unibet Pariuri. Mizăm pe un succes al echipei gazdă în această confruntare extrem de importantă din Liga Campionilor. Fără Lazovic, Dembele și Smeets, CSM București va avea și mai multe probleme în fața unei echipe foarte bune.

Ferencvaros, neînvinsă până acum – Handbal Feminin

Ferencvaros pare cea mai solidă echipă din Liga Campionilor în acest moment. Jucătoarele antrenate de Gabor Elek trec printr-o formă grozavă în sezonul 2021/2022, deși echipa nu se poate baza pe Aniko Kovacsics. Conducătorul de joc al celor de la Ferencvaros a suferit o accidentare gravă în luna aprilie și momentan nu se știe când revine pe teren.

Cu toate astea, Ferencvaros are 8 victorii din tot atâtea meciuri în campionat, iar în Liga Campionilor are 10 puncte din șase meciuri. Maghiarele au remizat cu Borussia Dortmund și Esbjerg în această campanie.

La începutul lunii, Ferencvaros a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu șapte jucătoare pentru prelungirea contractului. Blanka Biro, Kinga Janurik, Alicia Stolle, Anett Kovacs, Anett Kisfaludy, Angela Malestein și Zita Szucszanski vor rămâne alături de antrenor Gabor Elek la echipă în stagiunea următoare.

Ferencvaros o va pierde în sezonul viitor pe Julia Behnke, handbalistă care a anunțat că va juca pentru Metzingen.

Adi Vasile își joacă postul – Ferencvaros – CSM București

CSM București este într-o situație extrem de complicată și primul om pe care conducerea îl va sacrifica va fi antrenorul Adi Vasile. Jocul lui CSM București nu funcționează nici în Liga Florilor, nici în Champions League. Trupa din Capitală este pe locul doi în campionatul inter cu 19 puncte, la egalitate cu Râmnicu Vâlcea și Dunărea Brăilă și la două puncte distanță de liderul Rapid. De menționat este că Rapid și Vâlcea au un meci mai puțin disputat.

Din păcate, la CSM București pare că nu mai funcționează nimic, în afară de Neagu. Fără cea mai bună jucătoare din istorie, CSM București ar fi o echipă de mijlocul campionatului în Liga Florilor și o formație care nu ar avea ce să caute în fazele eliminatorii a Ligii Campionilor.

Cristina Neagu a marcat nu mai puțin de 37 de goluri în ultimele patru meciuri jucate de CSM București în Champions League. Aportul senzațional al interului stâng a fost suficient pentru victoriile cu Dortmund, Podravka și Buducnost, dar insuficient pentru un succes cu Brest.

Echipa franceză s-a impus la ultima fază a meciului disputat pe 30 octmbrie la București. Brest a fost condusă tot meciul de CSM București, dar a reușit să revină spectaculos în ultimele minute și să smulgă cele trei puncte.

Ponturi Handbal Feminin Ferencvaros – CSM București – Etapa 7

Pe lângă meciul Ferencvaros – CSM București, în această etapă mai avem o serie de meciuri tari în Champions League. Echipa noastră de specialiști ți-a pregătit câteva ponturi petru un weekend minunat la pariuri sportive.

  • Borussia Dortmund – Esbjerg – Peste 54,5 goluri în meci – Cotă 1.75 la Betano Pariuri Sportive. Mizăm pe un meci cu goluri multe între cele două echipe în etapa a 7-a din Liga Campionilor.
  • Odense – Kristiansand – Victorie Kristiansand – Cotă 2.05 la Unibet Pariuri Sportive. Mizăm pe un succes al campioanei en-titre din Liga Campionilor pe terenul celor de la Odensen. Norvegiencele sunt în formă bună și au obținut mai mult rezultate favorabile în ultimele dueluri din Champions League.

Concluzii

Ferecnvaros – CSM București poate fi ultimul meci pe banca tehnică a „tigroaicelor” pentru Adrian Vasile. Tânărul antrenor român a început bine aventura la CSM București, dar acum pare că situația l-a depășit.

În cazul unei înfrângeri cu Ferencvaros, CSM București își poate lua adio aproape în totalitate de la primele două locuri.

Îi salvează Cristina Neagu postul lui Adrian Vasile? Vom vedea sâmbătă după-amiază, atunci când este pregătit supermeciul dintre Ferencvaros și CSM București. Avem un weekend plin de evenimente sportive de top precum meciurile din preliminariile Campionatului Mondial: Italia – Elveția , duelurile de la Turneul Campionilor și turneul Campioanelor: Kontaveit – Pliskova, dar și Marele Premiu de Formula 1 din Brazilia.

Te așteptăm pe Facebook și Telegram pentru și mai multă inspirație!

Ferencvaros – CSM București – Ponturi Handbal Liga Campionilor – 13.11.2021 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jerrold Considine

Last Updated:

Views: 6752

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jerrold Considine

Birthday: 1993-11-03

Address: Suite 447 3463 Marybelle Circles, New Marlin, AL 20765

Phone: +5816749283868

Job: Sales Executive

Hobby: Air sports, Sand art, Electronics, LARPing, Baseball, Book restoration, Puzzles

Introduction: My name is Jerrold Considine, I am a combative, cheerful, encouraging, happy, enthusiastic, funny, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.