Ashley Madison - Informatie en Review! Dit moet je weten! (2024)

Op zoek naar een vreemdgaan datingsite? Dan is de datingwebsite Ashley Madison een aanrader. Ashley Madison is een datingwebsite om vreemd te gaan en om andere discrete relaties te vinden. De slogan van Ashley Madison luidt dan ook: “Life is short. Have an affair”.

Ashley Madison is een populaire datingsite, miljoen mensen zijn lid van de datingsite en daar komen dagelijks duizenden mensen bij om verschillende discrete relaties te vinden. Zo zijn er singles te vinden, mensen met een relatie en mensen die nieuwsgierig zijn naar wat de wereld te bieden heeft.

In dit artikel lees je meer informatie over Ashley Madison, zo lees je welke functionaliteiten de datingsite te bieden heeft, wat de kosten zijn en lees je een uitgebreide review.

Gratis aanmelden op Ashley Madison!
Wat kun je in dit artikel lezen?
  1. Discrete relaties vinden bij Ashley Madison
  2. Inschrijven op Ashley Madison
  3. Functionaliteiten op Ashley Madison
  4. Ashley Madison dating app
  5. Wat zijn de kosten?
  6. Opzeggen
  7. Dit moet je nog meer weten
  8. Ashley Madison alternatieven
  9. Ashley Madison ervaringen

Discrete relaties vinden bij Ashley Madison

Toen in 2001 Ashley Madison van start ging was het maar één van de weinige plekken waar volwassen terecht konden om een discrete relatie te vinden. Door de jaren heen is het een populaire datingsite geworden om vreemd te gaan en heeft het vele jaren ervaring in het online daten. Hierdoor weet Ashley Madison precies hoe ze voor jou iemand moeten vinden voor een discrete relatie.

Het maakt niet uit met wat voor reden je lid wordt van Ashley Madison, je vindt altijd wel leden die bij je intentie passen. Of je nou op zoek bent naar een online flirt, iets ongedwongen of naar een discrete relatie. Tussen de leden zitten studenten, huismoeders en -vaders, kantoormedewerkers, ondernemers, gepensioneerden en alles daar tussen in. Zo heb je altijd genoeg keuze om iemand te vinden die bij je intentie past.

Door handige functionaliteiten vind je snel leden die bij je passen. Zo kun je leden in je buurt zoeken, maar ook kun je swipen als je iemand leuk vindt. Met behulp van een uitgebreide zoekfilter kun je goed afstemmen naar wat voor iemand je op zoek bent. Je zult al snel een persoon vinden waarin je interesse hebt en kun je direct een berichtje naar die persoon sturen.

Inschrijven op Ashley Madison

Wanneer je op zoek bent naar een discrete relatie in je omgeving hoef je enkel maar lid te worden van Ashley Madison. Je schrijft jezelf snel en gemakkelijk in door een aantal gegevens van jezelf op te geven, het neemt slechts 30 seconden van je tijd in beslag.

Je schrijft jezelf in door op de roze knop te klikken met de tekst “Uw matches bekijken”. Allereerst geef je je relatiestatus op, vervolgens vul je een gebruikersnaam in, wachtwoord, locatie, postcode, geboortedatum en een e-mailadres. Zodra je deze gegevens hebt ingevuld heb je de eerste stap van het inschrijfproces voltooid.

Bij de tweede stap van het inschrijfproces vraagt de datingsite om een aantal foto’s aan het dating profiel toe te voegen en moet je meer algemene informatie over jezelf vertellen. Zodra je deze gegevens hebt ingevuld ben je lid van de datingsite en kun je er direct gebruik van maken.

Gratis aanmelden op Ashley Madison!

Functionaliteiten op Ashley Madison

Je kunt van veel handige functionaliteiten gebruik maken op Ashley Madison, door deze handige functionaliteiten ontmoet je snel veel leden die bij je passen. Het zijn niet alleen standaard functies waarvan je gebruik maken, zoals een zoekfilter, profielen bezoeken en chatten, maar je kunt ook van functies gebruik maken die je op weinig andere datingsites tegenkomt.

Een unieke functie op de datingwebsite is bijvoorbeeld Boost. Met de functie Boost wordt je profiel gemarkeerd weergegeven op de datingsite en krijg je meer profielbezoekers en berichten van andere leden. Bovendien onderscheid je jezelf van de concurrentie.

Je wilt natuurlijk niet herkend worden op een vreemdgaan datingsite, om die reden heeft Ashley Madison speciale functies ontwikkeld om anoniem te blijven. Zo kun je foto’s anoniem maken, je kunt de foto’s bluren en/of een masker op je gezicht zetten. Zo kunnen andere leden niet je gezicht herkennen en heb je toch profielfoto’s op je profiel staan.

Bovendien kun je foto’s ook privé zetten, hiervoor moeten andere leden apart toestemming vragen om die te zien. Je kunt zo precies controleren welke leden je privé foto’s krijgen te zien.

Ashley Madison dating app

Maak je liever gebruik van een dating app dan een datingsite? Dan kun je handig gebruik maken van de dating app van Ashley Madison. De vreemdgaan dating app is een handige variant van de datingsite, je kunt dus niet gebruik maken van meer functies maar het gebruik ervan is wel sneller.

Veel mensen maken gebruik van Ashley Madison’s dating app, in Google Play is de dating app al meer dan een miljoen keer gedownload. Dit komt onder andere doordat je de dating app gemakkelijk kunt verbergen op je telefoon, de dating app heeft namelijk een anoniem icoon. Stel dat de persoon waarmee je een relatie heeft in je telefoon kijkt, ziet hij of zij niet direct dat het een vreemdgaan dating app is.

De dating app van Ashley Madison is beschikbaar voor Android en iOS apparaten, de app is gemakkelijk te downloaden in Play Store en App Store.

  • Download Ashley Madison op Android
  • Download Ashley Madison op iOS

Wat zijn de kosten?

Zoals ook op andere datingsites het geval is, is ook op Ashley Madison het aanmelden en deels gebruiken van de datingsite volledig gratis. Zo kun je de datingsite uitproberen en alvast leden zoeken die bij je passen zonder geld uit te geven.

Zonder geld uit te geven heb je toegang tot bijna alle functionaliteiten op de datingwebsite, zo kun je flirten met andere leden, foto’s bekijken, leden aan favorieten toevoegen, privé foto’s bekijken en uitgebreid zoeken. Alleen om berichten te kunnen verzenden naar andere leden heb je credits nodig.

Ashley Madison maakt geen gebruik van maandelijkse lidmaatschappen, maar het systeem is gebaseerd op credits. Met vijf credits kun je een gesprek starten, de daaropvolgende berichten zijn allemaal gratis.

Credits kun je in verschillende aantallen kopen, hoe meer je er in één keer koopt, hoe goedkoper het wordt. Je kunt credits in aantallen kopen van 100, 500 of 1000 per keer. Hoe groter pakket je kiest hoe meer gesprekken en functionaliteiten je tot je beschikking krijgt.

De kosten van credits zijn als volgt:

  • 100 credits voor €0,49 per credit, totaal €49,00. Dit pakket heet basis en je kunt hier nieuwe gesprekken mee beginnen.
  • 500 credits voor €0,30 cent per credit, total €149,00. Dit pakket heet klassiek en je kunt hiermee 62 gesprekken starten.
  • 1000 credits voor €0,25 per credit, totaal €249,00. Dit pakket heet elite en je start hiermee 125 gesprekken en je kunt je profiel voor 30 dagen markeren.

Je kunt betalen in een veilige betaalomgeving met betaalmethodes zoals PayPal en Creditcards.

Daarnaast heb je de functie boost op de datingsite waar je apart voor kunt betalen. Met de boost functie wordt je profiel voor 30 dagen gemarkeerd waardoor je meer kans hebt om een leuk iemand te ontmoeten. Deze functie kost €1,00 per dag, totaal €30,00 per maand.

Gratis aanmelden op Ashley Madison!

Opzeggen

Mocht je geen gebruik meer willen maken van Ashley Madison kun je het gemakkelijk opzeggen. Het maakt niet uit wat voor reden je hebt voor de opzegging, je kunt het ter alle tijden opzeggen.

Om het op te zeggen moet je allereerst naar instellingen gaan. Ga vervolgens naar account en scrol naar onderen tot je account verwijderen ziet staan. Tenslotte klik je op de knop “verwijder je account” en moet je dit bevestigen.

Je bent nu uitschreven van de datingsite, bij de verwijdering van je profiel is het profiel verwijderd van de datingsite, zijn de berichten uit mailboxen verwijderd, is de gebruiksgeschiedenis verwijderd en zijn de foto’s verwijderd.

Maar wanneer je niet meer gebruik wilt maken van de datingwebsite kun je ook je profiel tijdelijk deactiveren. Zo is je profiel alleen tijdelijk niet zichtbaar op de datingsite en kun je op een later tijdstip er weer gebruik van maken.

Dit moet je nog meer weten

In 2001 werd Ashley Madison opgericht en was destijds één van de weinige plekken om een discrete relatie te vinden. Bovendien bestonden datingsites om vreemd te gaan en om affaires te vinden destijds nog niet, Ashley Madison was één van de eerste datingsites om zich hierop te focussen.

Waar de datingsite eerst gericht was op mensen die een relatie hebben, zijn singles tegenwoordig ook welkom op de datingsite.

In 2015 werd door hackers alle gebruikersdata van zo’n 37 miljoen accounts van Ashley Madison gestolen. Deze data omvatte allerlei persoonlijke gegevens, zoals woonplaatsen, seksuele voorkeuren, namen en creditcard informatie. Voordat de hackers de data uitlekte eisten ze dat de datingsite zou ophouden met bestaan. Hier gaf Ashley Madison geen gehoor aan en het gevolg was dat alle gegevens van de 37 miljoen gebruikers op straat kwam te liggen. Het gevolg van deze datalek was dat er veel scheidingen ontstonden omdat veel gebruikers van de datingsite werden herkend door vrienden, familie of collega’s. Daarnaast bleek uit de gestolen gebruikersdata dat veel accounts nep waren en verwijderde profielen niet echt verwijderd waren uit de database.

Dit nieuws is gelukkig al lang achter ons en is de datingwebsite nu wel goed beveiligd door bijvoorbeeld een beveiligde SSL-verbinding.

Het bedrijf achter Ashley Madison is Ruby Corp wat gevestigd is in Canada.

Ashley Madison alternatieven

Misschien twijfel je wel of je moet lid worden van Ashley Madison, misschien vertrouw je het niet helemaal of ben je bang voor het datalek dat in de geschiedenis is geweest. Gelukkig is Ashley Madison niet de enige datingsite die in Nederland actief is om vreemd te gaan. Er zijn in Nederland een tiental datingsites actief waarop je discrete relaties kunt vinden en kunt vreemdgaan.

Wij van Dedatingwijzer.nl hebben uitgezocht wat de beste vreemdgaan datingsites zijn, hiervoor hebben wij tientallen datingsites getest. Mocht je op zoek zijn naar een alternatief voor Ashley Madison, dan zijn de volgende datingsites een absolute aanrader.

Dit zijn andere goede datingsites om vreemd te gaan:

  • Victoria Milan
  • Second Love
  • Novamora
  • Ondeugend Daten
  • C-date
  • Mysecretdate
  • Regioswingers

Ashley Madison ervaringen

Twijfel je over Ashley Madison en ben je benieuwd naar andermans ervaringen? Onderaan dit artikel zijn verschillende ervaringen van Ashley Madison te lezen. Lees de ervaringen rustig door en je zult hierdoor te weten komen of de datingsite iets voor jou is.

Heb je zelf een ervaring van Ashley Madison? Laat het ons weten! Onderaan dit artikel kun je een reactie plaatsen en vertel je jouw ervaring met de datingsite. Je dient enkel een naam en e-mailadres op te geven en je helpt andere mensen met het plaatsen van jouw ervaring.

Ashley Madison review & ervaring

De redactie

Review Ashley Madison

Review Ashley Madison

4.2 5 0 1

Wij van Dedatingwijzer.nl hebben Ashley Madison uitgebreid getest en raden zeker aan om deze datingsite te gebruiken om vreemd te gaan. In vergelijking met andere vreemdgaan datingsites geven wij het een beoordeling van 4,2 van de 5 sterren. Ashley Madison is een gebruiksvriendelijke en handige datingsite om een affaire te vinden. Al sinds 2001 is de website actief en is inmiddels populair geworden in veel verschillende landen. Het heeft bovendien speciale tools ontwikkeld om niet betrapt te worden, zo kun je je foto’s anoniem maken, heeft de dating app een anoniem icoon en nog meer. Ashley Madison heeft echter ook een nadeel. Het werkt namelijk niet met maandelijks abonnementen, maar met credits. Je hebt credits nodig om berichten te kunnen versturen naar iemand. Onlangs het nadeel is Ashley Madison een aanrader. Je kunt er volledig veilig op vreemdgaan en het aanmelden is volledig gratis. Je hebt dus helemaal niks te verliezen.

Wij van Dedatingwijzer.nl hebben Ashley Madison uitgebreid getest en raden zeker aan om deze datingsite te gebruiken om vreemd te gaan. In vergelijking met andere vreemdgaan datingsites geven wij het een beoordeling van 4,2 van de 5 sterren. Ashley Madison is een gebruiksvriendelijke en handige datingsite om een affaire te vinden. Al sinds 2001 is de website actief en is inmiddels populair geworden in veel verschillende landen. Het heeft bovendien speciale tools ontwikkeld om niet betrapt te worden, zo kun je je foto’s anoniem maken, heeft de dating app een anoniem icoon en nog meer. Ashley Madison heeft echter ook een nadeel. Het werkt namelijk niet met maandelijks abonnementen, maar met credits. Je hebt credits nodig om berichten te kunnen versturen naar iemand. Onlangs het nadeel is Ashley Madison een aanrader. Je kunt er volledig veilig op vreemdgaan en het aanmelden is volledig gratis. Je hebt dus helemaal niks te verliezen.

4,2 rating

4.2/5

Total Score

  • Populariteit

    4,0 rating

    4/5 Goed

    Ashley Madison is een redelijk populaire datingsite om vreemd te gaan, het telt wereldwijd miljoenen leden. De datingsite is in landen actief zoals Amerika, Canada, Duitsland, België, Spanje en Nederland.

  • Gebruiksvriendelijkheid

    4,6 rating

    4.6/5 Erg goed

    Het is een erg moderne en gebruiksvriendelijke datingsite, dit komt voornamelijk doordat het design erg overzichtelijk en eenvoudig is. Bovendien is het navigeren door de datingwebsite erg gemakkelijk, functies heb je met een paar klikken en vegen op het scherm gevonden.

  • Functionaliteiten

    4,5 rating

    4.5/5 Erg goed

    Wat ook een pluspunt is van de datingsite zijn de handige functionaliteiten, het zijn niet alleen veel functies maar de functies zijn ook uniek. De functionaliteiten waarvan je gebruik kunt maken helpen je bij het vinden van leden die bij je passen en het anoniem blijven op de datingwebsite. Zo kun je bijvoorbeeld foto’s onherkenbaar maken of privé plaatsen.

  • Kosten

    3,6 rating

    3.6/5 Voldoende

    Een nadeel van de datingsite is dat het met credits werkt. Je hebt namelijk credits nodig om een gesprek te kunnen starten met leden. De kosten van de credits zijn gelukkig niet duur als je het vergelijkt met andere datingsites die ook credits gebruiken.

Pluspunten

  • Speciaal voor discrete relaties, zoals vreemdgaan
  • Gebruiksvriendelijk
  • Handige functies om anoniem te blijven

Minpunten

  • Credits nodig om gesprekken te kunnen starten
Ashley Madison - Informatie en Review! Dit moet je weten! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dean Jakubowski Ret

Last Updated:

Views: 6307

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dean Jakubowski Ret

Birthday: 1996-05-10

Address: Apt. 425 4346 Santiago Islands, Shariside, AK 38830-1874

Phone: +96313309894162

Job: Legacy Sales Designer

Hobby: Baseball, Wood carving, Candle making, Jigsaw puzzles, Lacemaking, Parkour, Drawing

Introduction: My name is Dean Jakubowski Ret, I am a enthusiastic, friendly, homely, handsome, zealous, brainy, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.